Roost olie bestaat uit Roost agri, Maasland agri en Beplato. Waar Roost olie zich onder andere bezig houdt met het leveren van diesel, benzine, smeermiddelen en dieseltanks in Valkenswaard en omstreken, houden Roost agri en Maasland agri zich bezig met de verkoop en distributie van Hendrix UTD veevoeders en aanverwante artikelen. Beplato B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van wikkelfolie, perstouw en wikkelnetten. Het tankstation van Roost Olie heeft een heerlijke broodjes zaak; de Délifrance en een weegbrug die op steenworpafstand van de A2 vlakbij Valkenswaard ligt.

 

Neem nu contact met ons op via: info@roost.nl of 0495-631220 (kantoor).

 

Producten die Roost olie onder andere aanbiedt in Valkenswaard:

- Esso Diesel
- XMILE
- Ad-blue
- Motorolie
- Hydraulische olie
- Kunststof Tanks
- Dubbelwandige Stalen Tanks
- Tank IBC Kunststof
- Tank IBC Staal

 

Onze technisch specialisten zoeken samen met u naar de meest geschikte smeermiddelen voor uw bedrijf. Smeerschema’s worden als service op maat gemaakt. Daarnaast bent u op het gebied van garage-equipment en Kiwa gekeurde tankinstallaties  bij ons aan het juiste adres.

 

Roost levert franco alle brandstoffen voor de  transportsector, aannemerij en de agrarische bedrijven. Ook beleveren wij tankstations en grote evenementen in en rondom Valkenswaard, op verzoek 7 dagen per week.

Door een efficiënte planning en voorraadbeheer zijn wij in staat snel en adequaat aan de wensen van onze klanten te voldoen.

 

Roost olie is uw partner in brandstof, smeermiddelen en tankequipment!

Nieuws