Roost olie

Roost olie is een onafhankelijke leverancier van brandstoffen, smeermiddelen, technische equipment en zowel kunststof als stalen dieseltankinstallaties. Al ruim 80 jaar leveren wij in de regio zuid-oost Nederland aan diverse bedrijven onze producten. Onze klanten zijn te vinden in de transportsector, aannemerij, garagebedrijven, industrie en de agrarische sector. Ook leveren wij aan particulieren.

Tankstation

Roost Olie exploiteert twee tankpunten in de regio Weert/Nederweert. Op de Venloseweg 1 treft u ons bemande tankstation aan. Bij dit station kunt u alle Esso brandstoffen tanken en heeft u daarnaast de mogelijkheid om levensmiddelen, smeerolie en autoaccessoires te verkrijgen. Ook kunt u hier een overheerlijk broodje bestellen in onze bakery. Op de Havenweg 14 in Weert vindt u ons onbemande tankstation, hier kunt u met uw bankpas of met de Roost Tankpas terecht.  

Brandstoffen en Smeermiddelen

Als officieel dealer van Esso brandstoffen , Mobil smeermiddelen en ENI smeermiddelen hebben wij als Roost Olie de kennis en expertise vergaard om voor iedere toepassing/uitdaging u te kunnen voorzien van een smeerolieadvies en daar het geschikte product bij te zoeken. Ook voor leveringen van diesel bent u bij Roost Olie op het juiste adres, onze tankwagens zijn dagelijks op pad om onze klanten te voorzien van diesel in hun “home-base” tankinstallaties.

Tankinstallaties

Daarnaast zijn wij als officieel KIWA installateur gespecialiseerd in verkoop, advies en installatie van KIWA gekeurd tankinstallaties. Onze adviseurs kijken samen met u naar de meest geschikte oplossing op uw terrein en passen de dieseltank hierop aan. Onze werkplaats bouwt uw tank op naar de gekozen specificatie en installeert deze zelf. U heeft dus één aanspreekpunt waar u alle vragen kunt stellen zonder tussenkomst van anderen.

Tankpas

Roost Olie beschikt over de Roost Olie Tankpas, deze tankpas stelt u in staat om via een landelijk aangesloten netwerk te kunnen tanken tegen een aantrekkelijke prijs.

Weegbrug

Op onze weegbrug, welke op een steenworp afstand ligt van de A2 en direct achter het tankstation is gesitueerd, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw vracht laten wegen. Deze service is niet alleen voor vrachtwagens, maar ook voor caravans, campers en aanhangwagens beschikbaar. Klik hier voor het actuele keuringsrapport.

Beplato

Beplato is een onderdeel van ons bedrijf. Beplato B.V. is gespecialiseerd in advies, verkoop en levering van wikkelfolie, perstouw en wikkelnetten.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Nieuws