Op 12 september is er een begin gemaakt voor de verbouwing van ons bestaande tankstation en de nieuwbouw van een dieselstraat voor vrachtwagens. De eerste fase van dit project is het opgraven, openmaken en leegmaken van de  opslagtanks voor de 15 jaarlijkse keuring door KIWA.  Als dit gebeurt is dan kunnen deze tanks weer 15 jaar gebruikt worden.

 

C:akepathOpgraven 12-09-13.jpg               C:akepathOpgraven2 13-09-13.jpg       

 

Om de verkoop aan het tankstation door te laten gaan gebeurt het keuren in 2 fasen. De eerste 3 tanks zijn maandag 16-9 aan de beurt. Daarna worden de leidingen omgekoppeld en kunnen woensdag 18-9 de volgende  3 tanks gekeurd worden. Tijdens deze operatie kan het zijn dat er enige hinder ontstaat aan het tankstation. Wij proberen om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

De volgende fase is het aanpassen en aanleggen van het leidingwerk

Klik hier voor een impressie van ons nieuwe station !

Nieuws