Roost Olie kiest voor Xmile, een kleine toevoeging van grote toegevoegde waarde

 

Onze klanten kunnen sinds kort kiezen voor de Xmile brandstoftoevoeging om kosten te besparen. XMILE is een biologisch brandstofadditief. Speciale enzymen in Xmile zorgen voor een katalyserende reactie waardoor de brandstofkwaliteit sterk verbeterd. Een lager brandstofverbruik (zie praktijktest) en minder belasting voor het milieu (minder uitstoot van roetpartikels, kooldioxide en stikstofoxiden ) is het gevolg.  Meer en meer bedrijven en eindgebruikers ontdekken de unieke eigenschappen van XMILE.  Een betere brandstofkwaliteit zorgt direct voor een verbeterde (zo niet optimale) verbranding.

 

XMILE realiseert: C:akepathXmile.jpg

 

- Een 5 % lager (gemiddeld) brandstofverbruik!  
- Minder uitstoot van schadelijke stoffen
- Beter presterende motor (hoger koppel)
- Minder slijtage en vervuiling motoronderdelen
- Een verbeterde houdbaarheid dieselbrandstof in de tank (remt bacterievorming)

 

Deze kenmerken zorgen voor een aanzienlijke kostenbesparing en minder belasting voor het milieu. Klik hier voor meer informatie over XMILE. Zeker zo interessant is de documentaire over XMILE; alles over het product en de toepassingen, de resultaten bij Stena Line, Teso en de Koninklijke Marine en de wetenschappelijke onderbouwing.

Laat XMILE u overtuigen.

Nieuws