Verbouwingsupdate 20-12-2013

 

Na een week van complete chaos komt er langzaam een einde aan de verbouwing. In deze week is de luifel geplaatst, zijn de pompen geplaatst, is de bestrating verder afgewerkt. Het buitenterrein is klaar en er kan vanaf vandaag (20-12-2013) getankt worden aan de nieuwe dieselstraat. Deze dieselstraat is uitsluitend voor vrachtwagens.

 

C:akepathVerbouwing 4.jpg

 

De oude dieselpompen en de ad-blue tank zijn verwijderd en hier is 1 petroleumpomp voor in de plaats gekomen. Ook in de shop is het een en ander gebeurt. De ramen zijn gezet, de vloer is gelegd en er is begonnen met het plafond. In januari wordt de verlichting aangepast en komt er een geheel nieuw interieur. Verder gaan wij uitbreiden met een Delifrance. Vanaf begin februari 2014  kunt u dus ook voor uw vers broodje bij ons terecht.

 

C:akepathVerbouwing 5.jpg

 

Nieuws