Helmus Roost van Roost Olie B.V. uit Nederweert heeft vanmiddag symbolisch een AED overhandigd aan de Peter Willekens, voorzitter van de Dorpsraad Budschop. Een mooi en zeer noodzakelijk gebaar om het netwerk van HartslagvoorNederweert dekkend te krijgen.

 

In het bijzijn van voorzitter Antoine Hekers, Marian Wijen-Duijts en Annelies Terium van Stichting Hartslag voor Nederweert werden vanmiddag in totaal twee AED’s overhandigd. De tweede AED is geschonken door een donateur die anoniem wil blijven. De afgelopen maand zijn de AED’s in Budschop al in gebruik genomen. Eentje hangt in de Smisserstraat en eentje op Budschop. “Hiermee is de dekking van de AED’s enorm verbeterd maar dat betekent nog niet dat ook het netwerk dekkend is” aldus Antoine.

 

                                                Naam

 

Steun Hartslag voor Nederweert

De stichting roept bedrijven en particulieren op om geld te doneren of zich aan te melden als vrijwilliger.”Iedereen verdiend het om hulp te krijgen bij hartfalen. Met een kleine donatie en de inzet van vele vrijwilligers kunnen levens worden gered” aldus Antoine. Vooral in het buitengebied is de vraag naar vrijwilligers nog erg hoog. ‘Samen groots, Samen doen’ geldt zeker voor Hartslag voor Nederweert. Kunnen de buren op jou rekenen? Meld je aan via de website van hartslagvoornederweert.nl.

 

 

Nieuws