In navolging van onze Lubricant advisor introduceren wij nu het nieuwe Mobil 1 Programma:

'Bag in box' in ons assortiment speciaal voor het garagebedrijf.

 

Naam

 

Het Mobil 1 programma is een groot succes binnen de Automotive branche. Het doel van dit programma is om de garagehouder te helpen het rendement op de verkoop van smeer- en koelmiddelen met 30% te vergroten. Daarnaast wordt het programma geroemd om zijn flexibiliteit. Het is mogelijk om het gehele programma toe te passen of onderdelen los van elkaar in de bedrijfsvoering te implementeren.

 

Wat is het:

Een van de belangrijkste aspecten in het Mobil 1 programma zijn de nieuwe verpakkingen waardoor er een optimaal rendement behaald kan worden door de garagehouder. Deze revolutionaire verpakkingen hebben een inhoud van 20 liter en bestaan uit een kartonnen doos met een kunststof binnenzak. Door een 3x snellere uitloop en reductie van het afval is de 'Bag in Box' efficienter en milieuvriendelijker dan de traditionele verpakkingen van 1, 5 en 20 liter.

 

Om het concept compleet te maken bieden wij een speciale rek aan die is ontwikkeld om zes 'Bag in Box' verpakkingen te waarborgen. Hierbij worden praktische kunststof schenkkannen geleverd van 5 liter. Zo kan het assortiment worden aangepast aan het te onderhouden wagenpark. Het nieuwe Mobil 1 programma kan gebruikt worden als hoofdvoorziening of als aanvulling op een bulk/vat installatie.

 

 

Het Mobil 1 programma biedt diverse voordelen:

 

  • 25% Goedkoper

Dezelfde motorolie maar dan 25% goedkoper per liter t.o.v. de kleinverpakkingen.

 

Motorolie rek 2

  • Efficient

De snelheid waarmee de olie uit de verpakking komt is 3 maal zo snel als vanuit de kleinverpakkingen. Tevens blijkt uit de praktijk dat de opslag van kleinverpakkingen als ongemakkelijk wordt ervaren.

 

  • Milieuvriendelijk

De box waarin de olie zit is gemaakt van recyclebare FSC kartonnen verpakkingen. In verhouding tot de kleinverpakkingen wordt de CO2 uitstoot met 40% gereduceerd!

 

  • Online advies

Met het intoetsen van een kenteken is met een druk op de knop zichtbaar welke vloeistoffen de auto nodig heeft. Het advies wat wordt gegeven, voldoet gegarandeerd aan de specificaties die door de fabrikant worden gesteld. Het unieke van de module is de dekkingsgraad van 90-95%!

 

Vraag via contact meer informatie over ons nieuwe concept!


 

Nieuws