Roost Olie heeft onlangs de Lubricant advisor gelanceerd. De Lubricant advisor is dé oplossing voor de universele garage.

 

Bij onderhoud in de universele garage zijn er ontzettend veel uiteenlopende specificaties en aanbevelingen voor verschillende merken en type auto’s. Het is niet meer mogelijk alle auto’s te smeren met één soort olie. Het is daarom belangrijk om de juiste smeerolie toe te passen. De lubricant advisor is een programma waarmee snel en handig een deskundig advies kan worden gegeven binnen 20 seconden over officieel goedgekeurde smeermiddelen.

 

De Lubricant advisor is een nieuw programma waarmee op basis van een kentekenmodule het type auto wordt herkend. Bij ieder type auto zal dan een passend advies geformuleerd worden op basis van de laatste eisen van de fabrikant. Het advies bestaat enkel uit A-merken van Mobil 1. Dit houdt in dat ze over de officiële fabrieksgoedkeuring en recentste OEM specificaties beschikken.

 

Naam

Bekijk onze Lubricant advisor op: http://www.roost.nl/smeerolie

 

 

Nieuws