Auteur: willemroost


Eni Benelux introduceert AGIP Novecento 

Eni Benelux introduceert een nieuw smeermiddel speciaal voor klassieke auto’s onder de merknaam AGIP Novecento. AGIP was de sub brand van Eni voor smeermiddelen en brandstof in de jaren ’50 tot ’90 en maakte furore in de autosport door actieve deelname in de Mille Miglia, Targa Florio en de Formule 1.

De AGIP Novecento producten zijn speciaal ontwikkeld voor klassieke en sportauto’s vanaf 1900 tot 1990 en bestaat o.a. uit motor-, transmissie oliën en specialiteiten. De lijn bestaat uit monogrades voor de vintage auto’s en multigrades voor de klassieke auto’s.   

Eni Lube Finder
De online smeermiddelen adviseur Lube Finder is aangevuld met de klassieke auto’s en onze AGIP product-aanbevelingen. Zo is het makkelijk voor u om de juiste AGIP producten te vinden voor de verschillende klassieke auto ’s.  

Nieuws