Auteur: willemroost


Roost olie sponsort maestro Anouk Roost-Reijnders tijdens de Lakeside Music Nigth op 18 en 19 oktober 2019 in sporthal de Bengele in Nederweert.

Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019. Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank! Een Maestro-competitie is het onderdeel van het programma waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen. De komende weken stellen we hen graag aan u voor.

Maestro: Anouk Roost-Reijnders

Muziek, muziek, muziek,… en nog veel meer muziek! Dat typeert Anouk Roost-Reijnders. Anouk gelooft in de kracht van muziek. En dat mag ze gaan laten zien als Maestro op de Lake Side Music Night! Haar deelname wordt mogelijk gemaakt door het Nederweerter bedrijf Roost Olie, het familiebedrijf waar haar man Willem werkt.

Anouk is werkzaam in de muzikale sector, waar ze beter bekend staat als ‘Reintje’. Ze heeft een (mobiele) muziekpraktijk, genaamd ‘Reintje Muziek op Maat’. Op elke gewenste locatie verzorgt zij de mogelijkheid om muziek te maken en/of te beleven. Muziek maken als educatie, plezier, ontspanning, doelgericht werken of therapeutisch behoren tot de mogelijkheden. Dit doet ze o.a. op kinderdagverblijven, het (speciaal) basisonderwijs, ouderenzorg en de gehandicaptenzorg, zie www.reintjemuziek.nl.

Buiten haar werk om is ze ook graag met muziek bezig. ‘Live muziek van mijn favoriete bands beluisteren, is ook iets wat ik enorm leuk vind. Heerlijk!’, licht Anouk toe. Ook kan ze erg genieten van haar gezin: Willem, Loes, Maud en Stef.

Het is overduidelijk, de passie van Anouk is muziek. ‘Muziek kan ons raken. Het maakt ons blij, verdrietig, druk of juist rustig. Wat een ontzettend mooi non-verbaal universeel middel!’, zegt Anouk. ‘Ook maakt muziek slimmer en geeft samenhorigheid’. Haar hele leven staat in het teken van muziek. Anouk kan zingen, klarinet, piano, (bas)gitaar en saxofoon spelen en zelfs ook drummen.

Anouk heeft vroeger lange tijd bij harmonie St. Joseph gespeeld. Eerst klarinet en daarna tenor-saxofoon. Haar roots van het muziek maken liggen dus bij de harmonie!

Met haar deelname aan Lakeside Music Night hoopt ze te kunnen gaan genieten van weer een mooie nieuwe ervaring. Al zal, als het moment suprême om de hoek komt kijken, zeker een gezonde spanning door haar lichaam gaan.

 

Nieuws