Roost olie brandstoffen- & smeermiddelen leverancier in Geldrop

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw brandstoffen, smeermiddelen, technische equipment en dieseltankinstallaties in Geldrop? Zoek dan niet verder, Roost olie heeft al meer dan 80 jaar ervaring in de brandstof- en smeermiddelenhandel in Geldrop. Door onze expertise en goede dienstverlening zijn onze klanten verdeeld over een groot aantal branches, namelijk: transport, grondverzet, autodealers, verhuurbedrijven, bouw, particulier, industrie, agrarisch, etc. Door deze grote verscheidenheid aan klanten hebben wij over de jaren heen veel ervaring opgedaan met verschillende casussen. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat wij ook u kunnen helpen in uw uitdaging in Geldorp

Neem contact met ons op

Indien u wenst contact op te nemen met Roost olie dan kan dit via:

info@roost.nl

0495-631220

Onze artikelen

Heeft u vragen over bovenstaande artikelen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een tankstation of groot evenement waar u brandstof voor nodig heeft? Roost olie kan u hiermee ook helpen. Wij leveren op afspraak zeven dagen per week brandstof en leveren franco in zuidoost Nederland. Dus ook in Geldrop en omgeving.

Door onze werkwijze zijn wij gespecialiseerd op het meedenken met de klant en het leveren volgens afspraak. Vandaag bestelt =  morgen in huis. Door ons actief magazijnsysteem hebben wij vrijwel alle producten direct op voorraad staan.

Nieuws