De Roost Olie Tankpas.Tankpas 

Een tankpas is een pasje waarmee u op rekening kunt tanken. In het gebruik lijkt deze sterk op een bank- of pinpas. Nadat u met uw voertuig heeft getankt loopt u naar de kassa en rekent daar het bedrag af met uw tankpas. Aan het einde van de factuurperiode krijgt u één overzichtelijke factuur waarop al uw tankbeurten keuring onder elkaar staan vermeld. Zo heeft u optimaal overzicht en controle in de kosten en verbruik.

Vraag hier uw tankpas aan!

Roost Tankpas

De Roost Tankpas is een speciale tankpas welke is ontwikkeld door Roost Olie in Nederweert. Roost Olie heeft dit gedaan om haar klanten nog meer van dienst te zijn. De werking ten opzichte van het bovenstaande verhaal is gelijk, de Roost tankpas kunt u gebruiken om te tanken en ook hier krijgt u een overzichtelijke halfmaandelijkse factuur. Wat echter zeer bijzonder is aan de Roost Tankpas is dat hij geheel kosteloos aan te  vragen is. Er zijn geen abonnementskosten en geen servicekosten verbonden aan het hebben van een Roost Tankpas.

Bij aanvraag van uw tankpas kunt u zelf kiezen voor welke producten u uw tankpas wenst te gebruiken. Dit is niet alleen voor brandstof, ook onze shopproducten kunnen worden aangeschaft met de tankpas. Hierbij kunt u denken aan broodjes, frisdrank, ijskrabbers en olie. Uw Roost Olie tankpas is dus zeer multifunctioneel en makkelijk in het gebruik.

Heeft u meerdere voertuigen in uw wagenpark?

Geen probleem, Roost Olie zorgt ervoor dat ieder voertuig/personeelslid zijn eigen tankpas krijgt. Hierdoor bespaart u zowel tijd als kosten, want medewerkers kunnen zelf plannen wanneer ze moeten tanken.

Kan ik dan alleen maar bij de tankstations van Roost Olie tanken?

Nee, de Roost Olie tankpas is aangesloten bij een landelijk netwerk van tankstations. Hierdoor bent u gegarandeerd van brandstof door heel Nederland. Een overzicht van alle aangesloten tankstations kunt u hier  vinden.

Bent u grootverbruiker?

Geen nood, Roost Olie maakt voor u graag een aanbod op maat voor uw bedrijf. Samen met u kijken wij naar uw wensen en passen hier onze service op aan.

Geïnteresseerd in de voordelen van de Roost Olie tankpas?

Wacht dan niet langer! Neem direct contact met ons op en ontdek uw korting en voordelen. Dit kan via ons contactformulier of via de telefoon 0495-631220.

Neem snel contact met ons op en ervaar waarom Roost Olie door vele wordt verkozen tot brandstofleverancier!

Nieuws